Thursday, May 10, 2007

Nå har vi vaska

-studentbeviset, og vi har vaska metrokort... Skulle vaske kle i dag eg, og vaska visst samtidig mine to viktigste papir her borte... Men engelskmenn er tydelig smarte(...) for dei har faktisk "plastifisert" (ja, det er eit ord ja, kremt) metrokorta sine!! So det gikk bra!! Å satsa på at studentbeviset ikkje har tatt skade heller, det trengte no uansett ein vask etter flittig bruk;) Det aller beste var egentlig å sjå Kristian sitt "hva var det jeg sa" uttrykk... Hehe, kanskje eg lærer av mine feil? Eller kanskje ikkje...

Ellers har eg ein heller kranglete nakke for tida etter å ha sove oppned, eller gjort noko anna akrobatisk medan eg sov natt til tirsdag. Den har vorte veldig stiv. Og eg som liksom skulle bruke mykje tid foran PC-en på oppgava mi har fått gjort heller lite. Men verte nok betre i morgon!!

Eg har faktisk vore flink og søkt på jobba i Trondheim! Heile 10stk! Å sjølv om eg ikkje har så stor tru akkurat så hadde det vore fint med ein liten fast jobb, trenge ikkje 100%;) Tida vil vise, litt spennande er det iallfall!

1 comment:

Vibber`n i Farta said...

Hihiii!
Å vakse ting er gøy.. Særlig å putte sånne ting som ikke hører til der i vaskemaskinen... Mine beste prestasjoner på området er vel en 200-lapp og et sånt skjema som må skrives under av barnehageleder el. og leveres til Vikarbyrået sånn at jeg skal få pengene mine... Jadda, så Kristian måtte le? Synes forresten alle land burde ha sånne fine plastikksedler de har i Australia -de tåler vask og alt og er umulige å rive i stykker!

10 jobber! Wow! Dette må jo bare gå bra, jeg har trua! :) Du får si fra om de vil ha noen som kommer løpende sånn med en gang, trenger litt mere sommerjobb.. ,)