Wednesday, December 06, 2006

Hullo!

Onsdag er ein fin dag, vanlegvis! Kom meg seint til sengs i går, og då klokka ringte i dag var eg rask å slå den av, og straks var eg tilbake til drømmeverda under den varme dyna mi. MEN plutselig "KNOCK KNOCK" på døra!! I halvørska og full akkurat-våkna-forvirring gikk tusen rare tankar rundt i govudet mitt: Har eg forsove meg? Er det ein draum? Skal eg berre liks eg ikkje er heime? Er det lisensmannen? Har Kristian alt komt heim? er klokka så mykje? KVA SKJER?! Eg trykte ut eit halvhjerta "yes?" og fikk eit "hullo!" som svar... Og då var det berre å hoppe i kleda og opne døra til den litt skumle vaktmesteren som eg aldri forstår kva seier. Med håret til alle kantar og veldig smale auge fekk eg med meg at han skulle sjekke dusjen, igjen... Men min teori er at han likar å vekke ein uskyldig student på fri-onsdagen sin! Skal han sjekke dusjen så gjer han det på ein onsdag, skal han sjekke brannalarmen så er det på ein onsdag... Slemming.. Men då eg spurte om han syntes det var gøy å vekke studentar slik fekk eg ikkje noko svar, bære litt humring og eit "there, now you can go back to bed!" Ja, særlig...

6 comments:

Vibber`n i Farta said...

Hullo, Hullo -do være våken do?Høres litt halvkjip og halvskummel (unnskyld, veldig skummel) ut han der vaktmester`n deres! Det er noe anna enn Svein på Fredtun!

Men du?! Plutselig så jeg noe.. Hva skjedd med sunnmørsken din?!?! Nynorsk, liksom?
Takk for i natt, forresten! ;) Jeg spiser frokost og vurderer å bruke denne dagen til noe fornuftig.. Kanskje -kanskje ikke! Lykke til med ytterligere lure-luring!

Beathe said...

Veldig skummel! E ikkje som Svein nei!:)

Nynorsk ja, sjøl om det nok snike sej inn litt sunnmørsk innimyllå (no for eksempel) so tenkte ej at ej skulle prøve å gjere dinne sida litt meir brukarvennli for diverse ulendinga å slikt;)

Lureluringa ligge på is for øyeblikke, men blir nok bra til slutt!

Lykke til me det harde valge mellom "gjere eller ikkje gjere!":)

Vibber`n i Farta said...

Aha, I see! Ulendinger -er det folk fra u-land? Eller folk som ikke er fra et sted som ikke er et land, altså uland..? Bare lurer..

Blir nok bra ja, tviler ikke -gruer meg litt til det skal bli oppgaveskriver av meg også til våren.. Men satser på bistand fra lureluringens lure luring!
Hehe, gjere eller ikke gjere, det er det som er froga...

Paulo said...

HeLLO.

Beathe said...

Ulendinga ja... Det e sunnmørsk for utlendinga:) Trudde du hadde bodd lenge nok attme mej til å forstå dialekta mi ej;) Hehe, en å anna skriveleif e å forvente!

Jupp e rå på luring:) Kan nok gi dej ett tips eller to når den tid kjeme!;)

romanita said...

Hei da. bare bra aa lese den Hullo historien. hei vibeke - eg tenkte meg nok, hvorfor jeg forstaar Beathe saa godt naa. (paa mailene og brevene til meg er henne ja alltid veldig snille, det maa eg ja si da!) ;o) og det tenkte jeg meg ogsa, Svein var da lit hyggeligere med folk. hehe.

na da, en fin uka og dere to maa ja naa arbeide lit fremfor - at dere har en fri helg! saa kult. jeg gleder meg for dere!
klemmer romana