Sunday, March 18, 2007

St.Patrick's Day!

I går var det St.Patrick's Day! Det er ein irsk tradisjon å feire denne dagen, og pga. mine irske kontakter i dansemiljøet var vi invitert på feiring til Helen. Litt skummelt var det no, for som Kristian sa "blir det sånn voksenfest?" Og det vart det... Men hadde det superduper kjekt begge to! Sjølv om vi var yngst, og eigentleg ikkje hadde peiling på kva vi feira so vart vi tatt godt imot. Mat og drikke, ballonga og danserom og "bål" i hagen. Veldi kjekt!!


Her eit bilde av Kristian, meg og Clare på vei heim litt seint på natta...

Legg merke til dei fine hattane og mine grøne "solbrille" for anledninga....


5 comments:

Frøken Gjerde said...

å, st.patrick's day e kult! satt her heime med grønn hatt og solbrille og sang o danny boy, men det var ingen so ville feire med meg... nedtur.

Beathe said...

Ingen som ville feire me dej?!?! Det va triste greier, viss du e i Trondheim neste aar so ska ej ta me mej hattei min aa feire attme dej!:)

Vibber`n i Farta said...

Hihiiii!
Nå fikk du meg (faktisk) i godt humør! :D Voldsomt så flittig du er på oppdateringsfronten for tida, det blir høyt verdsatt hos sånne som har veldig mye tid å kaste bort på å surfe rundt på nettet mens en liksom skal skrive oppgave...! :P

Hihi, ser ut til å ha vært en storveis feiring! Så hyggelige folk da, skikkelig partei!
With you are here..! KELM

Frøken Gjerde said...

hehe.. nei, det vakje det:S ja, st.patrick's day i trondheim neste år er ein deal. see you then! håpa alt står bra til med deg:)

Beathe said...

Jupp, flinke å skrive innlegg når ej egentli burde skrive oppgave.. men no e det gjort å I'm off to London!